Het is weer zo ver! De vierde editie van Chance 2 Cook komt er aan!

Op 14 december 2011 zal er wederom door ROC studenten een kerstdiner worden voorbereid bij restaurant van der Valk te Eindhoven. Dit diner zal bereid worden door personen  voor wie een kerstdiner niet altijd vanzelfsprekend is.
Studenten van het ROC (niveau 1) kunnen zichzelf zo laten zien. MStars geeft kwetsbare jongeren middels dit project de ruimte om zich te ontwikkelen en motiveert de jongeren om zich in te zetten voor andere personen. De studenten zijn afkomstig uit verschillende culturen en dit uit zich in de gerechten die geserveerd zullen worden. Samen met een kok zullen er Michelinwaardige menu's worden opgesteld. Naast het diner zal er ook gezorgd worden voor entertainment.

Een smaakvolle ontmoeting Chance 2 Cook 2010

Chance 2 Cook 2010 was een geweldig succes, Dankzij uw bijdrage hebben zo’n 130 mensen kunnen genieten van een onvergetelijk kerst diner. Met de nodige inspanning hebben wij een grote groep eenzame ouderen weten over te halen om een avondje buitenshuis te genieten. Ook tienermoeders kwamen samen met hun kinderen op dit evenement af. Verder hebben gezinnen die in de bijstand zitten en mensen vanuit de schuldsanering genoten van een heerlijke avond uit. Leerlingen van het ROC, onder leiding van docenten Mounir Toub en Peter van de Broek, hadden een menu samengesteld met bospaddestoelensoep, hertenbiefstuk en huisgemaakte appeltaart.
Sterrenkok Mohammed El Harouchi van restaurant Solo kwam ook een handje helpen. Het plezier van de jongeren, had een positieve uitwerking op de gasten. Samen naar een goed doel werken is een prachtig leerproces.
Chance 2 Cook 2010 zal nog lang in het geheugen blijven zitten van de gasten en de jongeren.

Chance 2 Cook 2010 is mede mogelijk gemaakt door:
Restaurant/Hotel Van der Valk Eindhoven
Rabobank Cooperatie fonds
Trudo emancipatie fonds
Hanos Eindhoven
Tripnic
Citydynamiek
Rijnja repro veldhoven
Multicopy Eindhoven

Wij willen u nogmaals heel hartelijk danken voor uw steun en u fijne
feestdagen wensen en een fantastisch 2011.
Het MStars team

Kijk voor een impressie op http://www.youtube.com/watch?v=FvJ2CMcYZ7E

  

 

 

 

 

  Copyright Stichting Maroquistars 2008 Door Tagtic.nl